Ochrana osobních údajů

Jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Michael Sibera
IČ: 435 25 121
Sídlo: Ústecká 268, 561 51, Letohrad
Kontaktní e-mail: obchod@sibera-kotouce.cz

Jaké údaje sbírám

Sbírám následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Michael Sibera ičo: 435 25 121, který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Nákupní košík

Košík je prázdný

Telefonické objednávky | Info

Michael Sibera

VOLEJTE

PIŠTE

OBJEDNÁVEJTE

RÁD POMŮŽU

tel.: 604 231 757

obchod@sibera-kotouce.cz

 

Hodnocení

JAN: 100 %

"Profesionální přístup, rychlé vyřízení objednávky, díky!"


PETR: 100 %

"Rychlé jednání, odborné poradenství, kvalita, životnost sortimentu"


KAMIL: 100 %

"Telefonická odborná konzultace při výběru řezného kotouče na šamot. Vyplatilo se investovat do kvalitního řezného kotouče pro řezání tvrdých šamotových cihel - Diamantový řezný turbokotouč Atlas Formula 1."


VÁCLAV: 100 %

"Perfektní komunikace s panem Siberou"


Další hodnocení

Doporučujeme

Zahradní párty stany na T-zboží.cz
Zahradní párty stany od specialisty. Veškeré stany jsou skladem s garantovaným doručením do 2 dnů!